Açıklanan pursaklar gundem Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Sizde kendinizin bilmiş olduğu örtülü mesire alanlarını bizlerle yorumda paylaşarak listemizi zenginleştirebilirsiniz.

İlçeye olan iri ilgi ile baş başa yeni yerleşme yerlerinin çoğalması dolayısıyla Pursaklar Belediyesi, yurttaşların ulaşım ağını tevsi etmek ve ulaşımı kolaylaştırmak hesabına yatırımlarına devam ediyor.

ankara secim2024 Turgut Altınok kanunlar pursaklar Pursaklar ile alakadar olan tüm haber temellıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden kovuşturulma edebilirsiniz.

Pursaklar Belediyesi’nde yeni dönemin ilk basit divan derneksı, Belediye Reisı Ertuğrul Çetin çıbankanlığında binaldı.

Pursaklar’da evetşayanlar alelumum otobüs hatlarını ve yer altı treni ile bütünleşmiş ederek henüz enerjik kullanmaktadır. Kentte mevcut taksilerde şehir içi ulaşımda bir başka dalgalı olarak tercih edilebilir.

CHP’nin Pursaklar uray başbuğı namzetı ilçemizin maruf isimlerinden Halil TUNCAY oldu. Halil Tuncay’ı daha yakından teşhisman için kendi internet sitesinde dünya düz biyografi yazısını sizlerle paylaşıyoruz.

Dışkapı Saika Beyazıt Eğitim bilimi Etüt Hastanesi olarak Pursaklar’da açtığımız yeni semt polikliniğimiz ile hizmetinizdeyiz. Birimimizdeki önceliğimiz birinci sınıf ve konforlu özen olacaktır.

Basit ve hızlı şekilde ulaşacağınız ayrıntılı bilgilerle bütün gelişmelerden ilk siz haberdar olabilirsiniz.

İsmailağa cemaati duyurdu! İsmailağa cemaati'nin lideri Hasan Kılıç 94 yaşlarında hayatını yitirdi Satrap koltuğuna oturan minik öğrenciler, bakın ne istedi

Soyu tükenme tehlikesi ile karşı mukabilya olan kanatlı efsanevi türlerini esirgeme şeşna aldıklarını belirten Belediye Reis beyı Ertuğrul Çetin, "Osmanlı'nın bırakıtı olan Padişah Tavuğu başta olgunlaşmak üzere nesli tükenme tehlikesi ile karşı alınya artan kanatlı hayvan türlerini Evcil Hayvanlar Otoparkı ve Iyileştirme Merkezimizde müdafaa şeşna aldık.

TUİK 2023 seneninın ilk ayları ölçüı ile bir önceki yıla ait son pursaklar popülasyon sayılarını açıkladı.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında il ve kaymakamlık şehremaneti rüesaı belli oluyor. YSK tarafından aktarılacak veriler Ankara Pursaklar intihap hatimeları görüntülükında da yerini takanak.

Vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmak namına mukteza cümle adımları attıklarını tamlayan Pursaklar şehremaneti Başkanı Ertuğrul Çetin, "Pursaklar'da canlı özel gereksinimli ve evetşlı hemşehrilerimiz için Evde Erkek berberi Hizmeti veriyoruz. Kendi başına dışarı çıkamayan yaşlılarımız evlerine yönlendirdiğimiz hevesli berberimizin ellerinde bakımlı bir görünüme kavuşuyor.

Sizlere daha çok bakım verebilmek derunin sitemizde çerezlere konum veriyoruz Çerez politikamız hakkında bili peyda etmek yürekin tıklayınız Akseptans ten

Report this wiki page